Advertenties

Home Film door Dreamworks

Dreamworks Animation heeft gewerkt aan Home, een nieuw science-fiction avontuur CG geanimeerde film voorzien om later dit jaar te worden vrijgegeven. In plaats van de gebruikelijke trailer, brachten ze een korte film uit met de titel “Almost Home”, hij introduceert de buitenaardse indringers uit de film en hun liefste leider:


ALMOST HOME

De werkelijke film vindt plaats op Aarde, hier is de synopsis:

Verhaallijn Samenvatting van Home:
“Captain Smek (stem door Steve Martin), is de leider met overdreven zelfvertrouwen van de Boov, een buitenaards ras op zoek naar een nieuwe planeet als thuisbasis. Wanneer zij arriveren en met succes de Aarde verovere, worden bijna alle mensen prompt verplaatst.
Maar wanneer een vindingrijk meisje, Tip, (Rihanna) gevangenneming ontsnapt, wordt ze detoevallige medeplichtige van een verbannen Boov genaamd Oh (Jim Parsons). De twee voortvluchtigen realiseren zich dat er veel meer op het spel staat dan intergalactische betrekkingen als ze beginnen aan een levensveranderende road trip. Kunnen ze de mensheid redden?”

Een eerste blik op Tip en Oh hieronder:

En hier is het logo van de film:

Moeilijk te geloven dat die stom gummie vreemdelingen de Aarde zouden veroveren… Maar ze zijn zeker vreemde personages! Kan niet wachten om de nieuwste geanimeerde film van Dreamworks te bekijken!

Oh ja, wie verkies je op dit moment : Dreamworks of Pixar?

De releasedatum van Home is voorzien voor 26 November 2014.
:)