Advertenties

Home Film Trailer

Laten we kijken naar de officiƫle full-length trailer van Home, de aanstaande geanimeerde film geregisseerd door Tim Johnson voor Dreamworks Animation:


HOME
Plot:
“Wanneer de aarde wordt overgenomen door de overdreven vertrouwensvolle Boov, een buitenaards ras op zoek naar een nieuwe plek om te wonen, worden alle mensen verplaatst, terwijl alle Boov druk bezig zijn met de reorganisatie van de planeet. Maar wanneer een vindingrijk meisje, Tip (Rihanna), er in slaagt gevangenneming te vermijden, wordt ze per toeval de medeplichtige van een verbannen Boov genaamd Oh (Jim Parsons). De twee voortvluchtigen realiseren dat er veel meer op het spel staat dan intergalactische betrekkingen als ze op de roadtrip van hun leven gaan.”

Die vliegende auto is toppunt van vrijheid: Ik ben er zeker kandidaat voor! Misschien kan Elon muskus (de levensechte incarnatie van Tony Stark alias Iron Man) van Tesla (het bedrijf achter deze prachtige elektrische auto’s) het een echt ding maken? Hoe dan ook, Home ziet er als een grappige geanimeerde film uit, het is weer een nieuwe zege voor Dreamworks!

De stem cast bestaat uit Rihanna, Jim Parsons, Steve Martin, Jennifer Lopez en Matt Jones.

In de filmtheaters: 27 maart 2015.
:)