Advertenties

Horns Film

Horns FilmActeur Shia Labeouf lijkt de hoofdrol te krijgen in Horns, de filmbwerking van de roman met de zelfde naam geschreven door Joe Hill. Mandalay Pictures kocht inderdaad de rechten tot de roman en voorziet de verfilming. Script schrijver Keith Bunin is ingehuurd om het scenario te schrijven.

Horns Trailer

Enkele woordjes van Producent Cathy Schulman:

“Shia is eem extreem begaafde acteur die vol van enthousiasme was over deze film van bij het begin. We delen een passie om dit iconisch personage van Ig Perrish tot leven te wekken.”

Producent Cathy Schulman


Verhaallijn :
“Merrin Williams is dood, afgeslacht onder onverklaarbare omstandigheden, waardoor haar geliefde Ignatius Perrish de enige verdachte is. Op de eerste verjaardag van Merrin’s moord brengt Ig de nacht dronken door en doet enkele vreselijke dingen. Als hij wakker wordt de volgende ochtend heeft hij een geweldige kater … en hoorns groeien uit de zijkant van zijn hoofd. Ig beschikt over een verschrikkelijke nieuwe kracht die samengaat met zijn verschrikkelijke nieuwe look. Een macaber geschenk dat hij voornemens is om te gebruiken om het monster te vinden die zijn geliefde heeft gedood. Goed zijn en bidden leverde niets op. Nu is het tijd voor wraak … ”

Ik heb wat meer informatie verzameld over deze horens, ze zijn iets als Wonder Woman’s lasso van de waarheid: de mensen rondom Ig die de hoorns zien zijn verplicht om alle nare dingen die verstopt zitten in hun hoofd te onthullen.

Blijf op de hoogte via ons voor meer informatie over de film Horns.
:)