Advertenties

Horrible Bosses 2 Film

————————————
b_Category_Dont_Translate:
———————————————————–
c_Movie_Release_Date: 2014-11-28
———————————————————–
d_Movie_Title_Local_Translation: Horrible Bosses 2
———————————————————–
e_Article_Title: Horrible Bosses 2 Film
______________________________________________ ___________________________
< img stijl = "display: block; marge: 0px auto 10px; text-align: center, cursor: aanwijzer, cursor: hand; breedte: 400px; hoogte: 241px;" src = "https://1.bp.blogspot.com/-zfKmE8MZ1-w/TecB70L8EsI/AAAAAAAAACo/kS5SjLFM5TU/s400/Horrible%2BBosses.jpg" border = "0" alt = "Horrible Bosses Film" id = "BLOGGER_PHOTO_ID_5613457587673240258" / > Er is een vervolg op de komedie Horrible Bosses in aantocht. Jason Bateman, Charlie Day en Jason Sudeikis nemen hun rollen weer op. Maar dit keer zijn ze geen eenvoudige werknemers meer volgens de officiƫle film verhaallijn van Horrible Bosses 2:

Verhaallijn:
“Moe van het zich verantwoorden aan de hogergeplaatsten beslissen, Nick (Jason Bateman), Dale (Charlie Day) en Kurt (Jason Sudeikis) om hun eigen bazen te worden door de lancering van hun eigen bedrijf in ‘Horrible Bosses 2’. Maar een gladde investeerder maakt het hen al snel moeilijk. Verslagen en wanhopig, en zonder rechtsmiddelen, bedenken de drie potentiĆ«le ondernemers een misplaatst plan om zeggenschap te herwinnen over hun vennootschap door het ontvoeren van de volwassen zoon van de investeerder.”

Ik denk dat de volgende stap in Horrible Bosses 3 voor die drie vrienden zal leiden tot het worden van echte maffiabazen! LoL!

De releasedatum van Horrible Bosses 2 is voorzien voor 28 November 2014.
:)