Advertenties

Hotel Transylvania 2 trailer

Dankzij Sony Pictures Animation is hier de eerste officiële trailer van Hotel Transsylvania 2, het vervolg van de aanstaande geanimeerde film geregisseerd door Genndy Tartakovsky met acteur Adam Sandler die zijn stem verleent aan Dracula:


HOTEL TRANSYLVANIA 2
Plot:
“Alles lijkt wel te veranderen voor Hotel Transsylvania zodat het de goede kant opgaat… Dracula’s stijve enkel-monster hotelbeleid is eindelijk versoepeld en de deuren werden opengesteld voor menselijke gasten. Maar achter gesloten doodskisten is Drac bezorgd dat zijn schattig half-mens, half-vampier kleinzoon, Dennis geen tekenen van een vampier toont. Dus terwijl Mavis bezig is met het bezoeken van haar menselijke schoonouders met Johnny— en ze daar een grote culturele schok ondergaat— doet ‘Vampa’ Drac beroep op zijn vrienden Frank, Murray, Wayne en Griffin om Dennis een ‘monster-in-opleiding’ kamp te laten doorlopen. Maar ze weten niet dat Drac’s chagrijnige en zeer oud, oude, oude schoolpaps Vlad bezig is met het brengen van een familie bezoekje aan het hotel. “En als Vlad ontdekt dat zijn achterkleinzoon geen zuiver bloed is— en mensen nu welkom zijn in Hotel Transsylvania — gaan de dingen echt verkeer!”

Proficiat aan Johnny en Mavis! En Dracula zorgt voor een verdomd goede overgrootvader, nietwaar?

Naast Adam Sandler omvat de stemmencast ook Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, Molly Shannon, David Spade, Keegan-Michael Key en Mel Brooks.

De film wordt geopend in filmtheaters op 25 september 2015.
:)