Advertenties

Hotel Transylvania Film

Hotel Transylvania filmHotel Transylvania is een nog te verschijnen animatie film geregisseerd door Jill Culton voor Sony Pictures Animation. De film is gebaseerd op een script door Don Rhymer. Verschijningsdatum is 21 September 2012. Hier is een eerste samenvatting van de officiƫle verhaallijn van Hotel Transylvania:

Hotel Transylvania Trailer

Verhaallijn:
“Hotel Transylvania gaat over een klassieke groep van monsters inclusief Frankenstein, De Mummie, Dracula en de Weerwolferewolf die een schuilplaats hebben gezocht in een hotel langs de rand van Transylvania. De technologie van de 21ste eeuw heeft hen blijkbaar overbodig gemaakt.
Het laatste wat Simon Van Helsing, de jongste nakomeling in een lange lijn van monsterjagers, wil is verliefd worden op de dochter van Dracula, Mavis. Wanneer ze te weten komen dat ze natuurlijke vijanden zijn, probeert het verdoemde koppel vrede te brengen tussen de monsters en de mensen. Op het einde zal elke familie wat nieuw bloed krijgen.”

Wie heeft er ooit gezegd dat doodsvijanden geen geliefden kunnen zijn? Hoe dan ook laten we hopen dat op wat foto’s van de film, en misschien een teaser.

Blijf op de hoogte via ons voor meer details over de film Hotel Transylvania!
:)