Advertenties

Houdini Film

Houdini FilmDe beroemde ontsnappingsartiest en magiër Harry Houdini zal het onderwerp vormen van een film. Sony Pictures plande de ontwikkeling van een film gebaseerd op het leven van de magiër. Het zou geen echte biografische film zijn maar eerder fictie gebaseerd op Houdini’s echte hobby om bijgelovige zwendelaars te ontmaskeren. Er is nog geen officiële verschijningsdatum voorzien.

Houdini Trailer

Voor hen die Harry Houdini niet kennen(geboren als Erik Weisz; 24 Maart, 1874 – gestorven 31 oktober 1926). Hij was a Hongaars geboren Amerikaanse magiër en ontsnappingsartiest, stuntartiest, acteur en filmproducent opgemerkt voor zijn sensationele ontsnappingsacts. Hij was ook een scepticus er steeds op uit om zwendelaars die bovennatuurlijke fenomenen exploiteerden te ontmaskeren.

Verhaallijn:
“De film ziet Houdini er naar streven om een gestoorde, mooie spiritualist te ontmaskeren als een bedrieger. Wanneer hij geobsedeerd geraakt door haar begint hij te geloven dat ze echt is. Pas later wordt onthuld dat zij een tragische bedrieger is.”

Scenario schrijver Scott Frank (die ons het Minority Report en Marley ∧ Me bracht) is ingehuurd om een script te schrijven voor de Houdini film. Van wat ik heb gehoord is regisseur Francis Lawrence (die aan het hoofd stond van Water For Elephants en I Am Legend) verbonden aan het project.

Wie denk je dat er geschikt zou zijn voor de hoofdrol als de magiiër Harry Houdini?

Hoe dan ook blijf op de hoogte via ons wanneer er meer details verschijnen over de film Houdini!
:)