Advertenties

How to be single Film

How to be single FilmRegisseur Drew Barrymore keert terug naar de regisseurs stoel voor How To be Single, een nog te verschijnen romantische komedie. De film is eigenlijk een bewerking van de roman met dezelfde naam geschreven door Liz Tuccillo. Het verhaal verkend het liefdesleven en problemen van een groep New Yorkers gedurende een periode van 10 jaar. Script schrijvers Marc Silverstein en Abby Kohn staan aan het hoofd van het script. Er is nog geen echte verschijningsdatum maar waarschijnlijk zal dit in 2012 gebeuren.

How to be single Trailer

Verhaallijn:
“‘How To be Single” bekijkt de relatie ups-and-downs van een aantal New Yorkers over 10 jaar. Dit wordt gedaan door gebruik te maken van verschillende verhaallijnen zoals de films Valentine’s Day en He’s Just Not That Into You”

Ik denk dat we een goed samengestelde cast Hollywood stars mogen verwachten. Na het bekijken van Drew Barrymore’s regie debuut in de film Whip It denk ik dat zij het goed zal doen met de film How To be Single. Zij zal een frisse en originele benadering op het genre presenteren.

Hoe dan ook blijf op de hoogte via ons over details van de film How To be Single.
:)