Advertenties

How To Train Your Dragon 2 Film – Nieuwe Foto’s

Promo foto’s van How To Train Your Dragon 2, het nog te verschijnen vervolg op animatiefilm van Dreamworks Animatie film How To Train Your Dragon, zijn online opgedoken, bekijk ze even onderstaand:

How To train Your Dragon 2 Film Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)Verhaallijn:
“Het spannende tweede hoofdstuk van de epische How to Train a Dragon trilogie laat ons de wereld wereld weer zien van Hiccup en Toothless, maar dan vijf jaar later. Terwijl Astrid, Snoutlout en de rest van de bende elkaar uitdagen voor drakenraces (dit is de nieuwe favoriet contact sport van het eiland), het nu onafscheidelijk paar reist door de lucht voor het in kaart brengen van ongekende gebieden en het verkennen van nieuwe werelden. Als één van hun avonturen leidt tot de ontdekking van een geheime ijsgrot, die de thuisbasis is van honderden nieuwe wilde draken en de mysterieuze Dragon Rider, bevinden de twee vrienden zich in het midden van een strijd om de vrede te beschermen.
Hiccup en Toothless zullen honderden heldendraken leiden in de verdediging van Dragon Mountain, in het gevecht tegen het gigantische leger van Drago Bloodfist en de Draken Jagers en hun meedogenloze oorlogsmachines. ”

De film wordt geregisseerd door Dean DeBlois, en acteur Jay Baruchel verleent zijn stem aan Hiccup en actrice America Ferrera leent haar stem aan Astrid.

Een officiële teaser poster van How To Train Your Dragon 2 werd ook gespot:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Het verhaal vindt plaats 5 jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film, en de kinderen zijn een beetje opgegroeid sindsdien:

Zullen die twee een baby hebben in de geplande How To Train Your Dragon 3 film?

Hoe dan ook, de release datum van How To Train Your Dragon 2 is voorzien voor 20 juni 2014.
:)