Advertenties

How To Train Your Dragon 2 Film Trailer

Geniet onderstaand van de nieuwe full-length trailer van How To Train Your Dragon 2, de nog te verschijnen vervolg van de animatiefilm door Dreamworks Animation:

Dragon 2 film geregisseerd door David Lean


How To Train Your DRAGON 2
Verhaallijn:
“Het spannende tweede hoofdstuk van het epos HOW TO TRAIN YOUR DRAGON trilogie brengt ons terug naar de fantastische wereld van Hiccup en Toothless vijf jaar nadat de twee met succes de draken en de Vikingen verenigden op het eiland van Berk. Terwijl Astrid, Snoutlout en de rest van de bende elkaar uitdagen voor drakenraces (de nieuwe favoriete contactsport van het eiland), reist het nu onafscheidelijke paar door de lucht naar ongerepte gebieden en nieuwe werelden. Als één van hun avonturen leidt tot de ontdekking van een geheime ijsgrot, die de thuisbasis is van honderden nieuwe wilde draken en de mysterieuze Dragon Rider, bevinden de twee vrienden zich in het midden van een strijd ter bescherming van de vrede. Nu moeten Hiccup en Toothless verenigen om op te komen voor wat zij geloven terwijl ze ook moeten erkennen dat ze enkel tesamen de macht hebben om de toekomst te wijzigen van zowel hen twee als de draken.”

Een prachtige trailer voor een nieuw hoofdstuk die belooft zelfs epischer te worden dan de eerste film! Ik wacht met ongeduld op het hele ding!

Oh ja, de stem van Valka, Hiccups moeder wordt gedaan door Cate Blanchett.

De stemmenbezetting van How To Train Your Dragon 2 bestaat uit Jay Baruchel, Gerard Butler, Craig Ferguson, America Ferrera, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, TJ Miller, en Kristen Wiig.

Release datum: 13 juni 2014.
:)