Advertenties

How To Train Your Dragon 2 Trailer

We hebben de eerste officiƫle teaser trailer van How To Train Your Dragon 2 te pakken, het komende CG avontuurlijke animatiefilm vervolg van Dreamworks, je kan de trailer onderstaand bekijken:

How To train Your Dragon 2 geregisseerd door Dean Deblois


HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 2
Verhaallijn:
“Het spannende tweede hoofdstuk van de epische How To train Your Dragon trilogie brengt de wereld van Hiccup (Jay Baruchel) en Toothless weer terug maar dan vijf later. Terwijl Astrid (America Ferrera), Snoutlout (Jonah Hill) en de rest van de bende elkaar uitdagen tot drakenracen (de nieuwe favoriete contactsport van het eiland), is het paar nu onafscheidelijk en reizen ze door de lucht, ze brengen ongekende gebieden in kaart en verkennen nieuwe werelden. Als Ć©Ć©n van hun avonturen leidt tot de ontdekking van een geheime ijsgrot, die de thuisbasis is van honderden nieuwe wilde draken en de mysterieuze Dragon Rider, bevinden de twee vrienden zich in het midden van een strijd om de vrede te beschermen.
Hiccup en Toothless zullen honderden heldendraken leiden in de verdediging van Dragon Mountain, ze vechten tegen het gigantische leger van Drago Bloodfist met de Dragon Hunters en hun meedogenloze oorlogsmachines.”

Nu dat Hiccup een volwassen man is, mogen we verwachten een geweldig groots avontuur verwachten: ik heb het gevoel dat het vervolg nog beter zal zijn dan de eerste film!

Wat denk je van deze eerste trailer van How To Train Your Dragon 2? Ik wed dat je wel je eigen draak zou willen hebben en dat je er zou willen gaan vliegen? Deel hieronder je mening!

De film zal in de bioscopen verschijnen op 20 juni 2014.
:)