Advertenties

Hummingbird Film

Regisseur Steven Knight werkt aan Hummingbird, een nog te verschijnen thriller gebaseerd op een script dat hij schreef. De film hoofdrol wordt vertolkt door acteur Jason Statham als een oorlogsveteraan die zichzelf opnieuw uitgevonden heeft als een upper-class Londenaar en die nu zijn gewelddadig verleden moet omarmen nadat zijn vriendin wordt vermoord. De release datum van Hummingbird is voorzien op 15 maart 2013.

Hummingbird Trailer

Hier is een eerste officiƫle blik op Jason Statham in de film Hummingbird:

(Click on the picture to enlarge.)
Verhaallijn:
“Na ervan getuige te zijn dat zijn eenheid aan flarden werd gescheurd door artillerievuur in Afghanistan, heeft Joey Jones (Jason Statham) zijn leven doorgebracht in de straten van Londen, hij probeert zijn verleden te vergeten en uit de problemen te blijven. Op de vlucht voor een meedogenloze bende, breekt hij in het appartement van een rijke man in Convent Garden en neemt hij ook de upper-class identiteit aan van de bewoner. Net als Joey op weg is naar het afsluiten van vrede met zijn vriend en sponsor zuster Cristina wordt zijn zwangere vriendin dood aangetroffen in de rivier. Nu moet Joey gebruik maken van zijn connecties in de Chinese maffia om op zoek te gaan naar de man die verantwoordelijk is. Joey zal niet opgeven totdat de gerechtigheid is gediend.”

Een spannende thriller over een gebroken man met een gehavend verleden, vechtend om wat juist is, zelfs als dat betekent dat het zijn eigen regels breekt. Acteur Jason Statham is zeker geschikt voor de rol! Ik weet zeker dat hij een grote prestatie zal afleveren, zoals gewoonlijk.

Meer informatie over de Hummingbird film volgt gauw.
:)