Advertenties

Hunger Games 3 Film – The Hunger Games Mockingjay Part 1

Een eerste officiële poster van The Hunger Games 3 aka The Hunger Games Mockingjay Part 1, de nieuwe aflevering in de Hunger Games filmreeks:

Hunger Games 3 Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE HUNGER GAMES MOCKINGJAY PART 1

Verhaallijn:
“Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) leidt met tegenzin de districten van Panem in een opstand tegen het tirannieke en corrupte Capitool. Omdat de oorlog het lot van Panem zal bepalen, leidt de strijd tot het punt van vernietiging van de andere districten van de hoofdstad, Katniss moet voor zichzelf beslissen wie ze kan vertrouwen en wat moet worden gedaan, terwijl alles wat haar lief is in de balans hangt.”

De film is geregisseerd door Francis Lawrence. De cast bestaat uit Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson Elizabeth Banks, Phillip Seymour Hoffman, Julianne Moore, Jeffrey Wright, Jena Malone, Sam Claflin, Stef Dawson, Donald Sutherland en Willow Shields.

We hebben ook een paar foto’s van op de set:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

De Hunger Gamers boekenreeks is eigenlijk gebaseerd op een trilogie. Maar Lionsgate besloot om het derde hoofdstuk in twee delen te splitsen om meer geld te verdienen. Maar hey, fans zullen niet klagen, alles bij mekaar is actrice Jennifer Lawrence ontzagwekkend als Katniss Everdeen!

De releasedatum van The Hunger Games Mockingjay Part 1 is voorzien voor 21 November 2014. En deel 2 zal vertoond worden in de filmtheaters het volgende jaar op 20 November 2015.
:)