Advertenties

Hunger Games Trailer

Hunger Games FilmDe eerste officiële film trailer van The Hunger Games, de nog te verschijnen sci-fi film in een regie van Gary Ross:

Hunger Games Trailer

Verhaallijn:
“Het verhaal speelt zich af in een post-apocalyptische wereld in het land van Panem waar Noord-Amerika ooit bestond, het verhaal volgt de zoektocht van de ‘tributes’ – een tiener jongen en meisje gekozen uit elk van de twaalf districten van het land – tijdens de competitie van The Hunger Games . Deels verdraaid entertainment, deels overheidsintimidatie tactiek zijn de Hunger Games een landelijk uitgezonden televisie evenement waar ‘Tributes’ met elkaar moeten vechten tot er één overlevende overblijft.
Strijdend tegen hoog opgeleide Tributes die zich heel hun leven hebben voorbereid op de Hunger Games wordt het hoofdpersonage, Katniss, gedwongen om te vertrouwen op haar scherpe instincten en het mentorschap van een dronken ex-overwinnaar Haymitch Abernathy. Als ze ooit wil terug keren naar huis, naar District 12, moet Katniss onmogelijke keuzes maken. Deze keuzes wegen overleving en menselijkheid af tegen liefde en leven. ”

In de The Hunger Games film vinden we de volgende hoofdrollen terug: Jennifer Lawrence als Katniss Everdeen en Josh Hutcherson als Peeta Mellark. De film zal uitgebracht worden in de bioscopen op 23 Maart 2012.
:)