Advertenties

I Give It A Year Film trailer

Hier is de grappige filmtrailer van I Give It A Year, de nog te verschijnen Britse komedie in een regie van Dan Mazer en met in de hoofdrollen Rose Byrne, Rafe Spall, Stephen Merchant, Minnie Driver en Jason Flemyng:


I GIVE IT A YEARVerhaallijn:
“Sinds ze elkaar ontmoetten op een feestje, zijn ambitieuze hoogvlieger Nat (Rose Byrne) en worstelende auteur Josh (Rafe Spall) dolgelukkig ondanks hun verschillen. Josh is een denker, Nat is een doener, hij is laissez-faire en zij is heel planmatig … maar de vonk tussen hen is niet te ontkennen.
Hun huwelijk is een droom die uitkomt, maar familie, vrienden en zelfs de predikant die hen trouwt is er niet van overtuigd dat het kan blijven duren. Josh’s ex-vriendin, Chloe (Anna Faris), en Nat’s knappe Amerikaanse opdrachtgever Guy (Simon Baker), kunnen mogelijk aantrekkelijke alternatieven bieden…
Met de viering van hun eerste verjaardag in aantocht, wil geen van beiden als eerste opgeven, maar zullen ze het halen?”

Het ziet eruit als een leuke komedie. Dus gaan ze scheiden of zullen ze bij elkaar blijven en nog lang en gelukkig verder leven?
:)