Advertenties

Ice Age Continental Drift Film Trailer

Ice Age Continental Drift FilmWe hebben een theatrale filmtrailer te pakken van Ice Age 4 alias Ice Age Continental Drift, de no te verwachten animatiefilm door Fox en Blue Sky Studios:

Ice Age 4 Trailer


ICE AGE 4 CONTINENTAL DRIFT

2 miljoen jaar geleden veranderde een Aardbevingsgebeurtenis alles!

Verhaallijn:
“Het idiote volgen van die vervloekte eikel door Scrat sinds het begin der tijden, heeft wereldwijd veranderende gevolgen – een continentale ramp, die het grootste avontuur van allemaal voor Manny, Diego en Sid in gang zet. In het kielzog van deze veranderingen wordt Sid herenigd met zijn chagrijnige oma. De kudde wordt geconfronteerd met een janhagel verzameling van zeevaart piraten vastberaden om te verhinderen dat ze naar huis terugkeren. ”

Ik ben blij met deze trailer van Ice Age 4, maar ik denk dat het alleen te danken is aan Scrat … De andere personages, vooral Sid, zijn een beetje saai geworden. Hoe dan ook, de film zal een hit zijn in de theaters vanaf 13 juli 2012.
:)
******************************************************************
English_Movie_Title: John Carter of Mars
———————————————————–
Article_Title: John Carter 10-minuten Clip
_________________________________________________________________________
John Carter FilmEen tien minuten durende clip van John Carter, de nog te verschijnen science-fiction film met in de hoofdrol Taylor Kitsch:

John Carter Trailer


Vraag je je af waarom de Apache de aftocht blies? Ontdek het bij het kijken naar de film in je plaatselijke bioscoop op 9 maart 2012!
:)