Advertenties

Identity Thief Trailer

Hier is de eerste officiële filmtrailer van Identity Thief, de nog te verschijnen komedie in een regie van Seth Gordon en met in de hoofdrollen Jason Bateman en Melissa McCarthy

Identity Thieffilm


IDENTITY THIEF

Door de regisseur van Horrible Bosses.

Verhaallijn:
“Een onbeperkte rijkdom heeft ervoor gezorgd dat Diana (Melissa McCarthy) zonder grenzen van het leven kon genieten in de buitenwijken van Miami, in die buurt koopt de koningin van de kleinhandel alles wat haar hartje begeert. Er is maar een probleem: De identiteitskaart die ze gebruikt voor het financieren van deze aankoopbeurten is op naam van “Sandy Bigelow Patterson”… en hoort toe aan een accounts verantwoordelijke (Jason Bateman) die ergens halfweg de U.S. woont.
Met nog slechts één week te gaan voordat zijn wereld uit een spat voor het opsporen van de fraudepleger gaat de echte Sandy Bigelow Patterson naar het zuiden voor een confrontatie met de vrouw die een volledige toegang tot zijn leven heeft. Tijdens zijn tocht van 2.000 mijl uit Denver probeert hij op alle mogelijke manieren haar te overhalen. Het makkelijke doelwit ondervindt echter hoe moeilijk het is om je naam terug op te eisen.”

Die dikke dame is gek! Plaats haar in de gevangenis a.u.b., in godsnaam!

De release datum van Identity Thief is voorzien voor 8 februari 2013.
:)