Advertenties

I’ll Follow You Down Film Trailer

Laten we even kijken naar de officiële trailer van I’ll Follow You Down, het nog te verschijnen sci-fi drama geregisseerd door Richie Meta en met in de hoofdrollen Haley Joel Osment, Rufus Sewell, Gillian Anderson, Victor Garber, John Paul Ruttan en Susanna Fournier:


I’LL FOLLOW YOU DOWN
Plot:
“Een volleerd natuurkundige verdwijnt op een mysterieuze wijze tijdens een zakenreis. Zijn vrouw en zoon worden alleen achter gelaten en ze worstelen met het verlies. Jaar later, nu zelf een jonge wetenschapper ontdekt Erol (Haley Joel Osment) papieren, formules, een machine en een verbazende mogelijkheid. Maar tijdreizen is onmogelijk. Nietwaar?
Erol’s obsessie om zijn vader te vinden en zijn familie te herstellen zal in het onbekende doen belanden en mogelijk zijn leven bedreigen. Wat zou jij doen om het verleden te herstellen?”

We hebben ook twee posters van de film:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Oh ja, als je denkt dat Haley Joel Osment (de acteur die de rol van Erol vertolkt) er vertrouwd uitziet is het waarschijnlijk omdat je hem herkend van zijn prestaties als kind in de 1999 film “The Sixth Sense”.

Acteur Haley Joel Osment, The Sixth Sense (1999)

De releasedatum van I’ll Follow You Down is voorzien voor 6 juni 2013.
:)