Immortals Soundtrack

De liedjeslijst van de Immortals soundtrack, de nog te verschijnen fantasie actiefilm geregisseerd door Tarsem Singh, werd uitgebracht door de Relativity Music Group:

Immortals Originele Film Soundtrack
Muziek door Craig Armstrong.

1. Immortal and Divine
2. War in the Heavens
3. Hyperion’s Siren
4. Witness Hell
5. To Mt. Olympus
6. Enter the Oracles
7. Theseus and Phaedra
8. Poseidon’s Leap
9. This is your Calling
10. Theseus Fight the Minotaur
11. Theseus Fires the Bow
12. My Own Heart
13. Zeus’ Punishment
14. Ride to the Gates
15. In War Fathers Bury Their Sons
16. The Gods Chose Well
17. Fight So Your Name Survives
18. Battle in the Tunnel
19. Immortal Combat
20. Do Not Forsake Mankind
21. Apotheosis
22. Sky Fight / End Credits
Immortals Liedje - Immortals Muziek - Immortals Soundtrack

De mythische filmsoundtrack van Immortals zal uitgebracht worden op 8 november 2011.