Advertenties

Immortals Trailer

Immortals FilmRegisseur Tarsem Singh heeft gewerkt aan Immortals, een fantasie actie film. Hier is een eerste Immortals film trailer:

Immortals Trailer


IMMORTALS
Verhaallijn:
“De brutale en bloeddorstige Koning Hyperion (Mickey Rourke) en zijn moordzuchtig Heraklion leger zijn op een plundertocht doorheen Griekenland opzoek naar de reeds lang verloren Boog van Epirus. Met de onoverwinnelijke boog zal de koning de Goden van de Olympus kunnen verslagen en onbetwist meester van de wereld worden. Met onmedogenloze doeltreffendheid vernietigen Hyperion en zijn legioenen alles in hun kielzog en het ziet ernaar uit dat niets de wrede koning zal kunnen weerhouden van zijn missie.
Na het vernietigen van dorp na dorp en de dood van zijn moeder zweert een metselaar, genaamd Theseus (Henry Cavill), wraak. Nadat Theseus een ontmoeting heeft gehad met the Sybelline Oracle, Phaedra (Freida Pinto), wordt zij overtuigd, door verontrustende visies van de toekomst van de jonge man, dat zij het sleutel element is in het stoppen van de vernietiging. Met haar help verzameld Theseus een kleine groep van volgelingen en aanvaard zijn lot in een radeloos gevecht voor de toekomst van de mensheid.”

De film Immortals zal verschijnen op 11 November 2011.
:)