Advertenties

In The Heart of The Sea Film Trailer

Dankzij Warner Bros kan je onderstaand de eerste officiƫle trailer bekijken van In The Heart of The Sea, de nog te verschijnen drama film geregisseerd door Ron Howard en met in de hoofdrol Chris Hemsworth:


IN THE HEART OF THE SEA

In augustus van 1819 begon er een expeditie die verder zou gaan dan de bekende wereld.

Wat 21 mannen aantroffen zou uitgroeien tot een van de grootste waargebeurde verhalen ooit verteld.

Plot:
“In de winter van 1820 werd de New England walvisvaarder Essex aangevallen door iets wat niemand kon geloven: een walvis van mammoet grootte en wil en een bijna menselijke betekenis van de wraak De real-life maritieme ramp zou Herman Melville’s Moby Dick – inspireren. Maar dat vertelde maar het halve verhaal.
“In the Heart of the Sea” onthult de schrijnende nasleep van de ontmoeting, wanneer de overlevende bemanning van het schip wordt verplicht om hun grenzen te verleggen en gedwongen wordt om het ondenkbare te doen om in leven te blijven. Ze trotseren stormen, hongersnood, paniek en wanhoop, de mannen zullen hun diepste overtuigingen in twijfel trekken, van de waarde van hun leven tot de moraal van hun handel, als hun kapitein richting zoekt op de open zee en zijn eerste maat nog altijd probeert om af te rekenen met de grote walvis.”

De actie-gepakte trailer van In The Heart of The Sea is de meest spannende trailer die ik in een tijdje gezien heb. Ik had niet veel verwacht van deze film, maar hij staat nu hoog op mijn radar! Ik kan niet wachten om het hele ding te zien!

Er is ook een mooie banner poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Bekijk de grootte van deze walvis! God, ik zou niet graag in die kleine boot willen zijn!

Naast Chris Hemsworth bestaat de cast ook verder uit Benjamin Walker, Cillian Murphy, Ben Whishaw, Tom Holland en Brendan Gleeson.

De film zal in de filmtheaters verschijnen op 13 maart 2015.
:)