Advertenties

Incredible Burt Wonderstone Film

Jim Carrey en Steve Carell zijn twee rivaliserende goochelaars in The Incredible Burt Wonderstone, een nog te verschijnen komedie geregisseerd door Don Scardino. Het verhaal draait om Las Vegas goochelaars Burt Wonderstone (Steve Carell), die probeert zich te herenigen met zijn voormalige partner Anton Lovecraft (Steve Buscemi) om het op te nemen tegen de gevaarlijke straattovenaar Steve Gray (Jim Carrey). De film zou uitgebracht moeten worden in de bioscopen ergens in 2013.

Incredible Burt Wonderstone Trailer

Bekijk even die foto’s vanop de set van The Incredible Burt Wonderstone:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Burt Wonderstone (Steve Carell) en Anton Lovecraft (Steve Buscemi) hebben succesvolle magische optredens in Las Vegas. Het partnerschap eindigt wanneer Anton verwond wordt door Burt tijdens een truuk en Anton dan verhuist naar het Verre Oosten voor het onderwijs in de magie. Wanneer Burt overschaduwd wordt door een populaire straattovenaar Steve Gray (Jim Carrey), moet hij Anton overhalen om terug te keren naar hun nummer, met alle mogelijke middelen, zodat ze opnieuw aan de top kunnen staan.”

Steve Carell en Jim Carrey in dezelfde komedie: dat wil ik zeker niet missen! Ik ben er zeker van dat het een grote schaterlach gaat worden.

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons over meer details van de the Incredible Burt Wonderstone film!
:)
1