Advertenties

Inferno Film

Green Inferno Film geschreven en geregisseerd door Eli RothKannibalen maken een comeback op het witte doek! Jawel, regisseur Eli Roth werkt aan The Green Inferno, een nog te verschijnen horror film met kannibalisme in de Peruviaanse jungle. De film is gebaseerd op een script mede-geschreven door Eli Roth en Guillermo Amoedo. De titel is eigenlijk een knipoog naar Cannibal Holocaust 2: The Green Inferno was inderdaad een alternatieve titel van de horror film uit 1988 Cannibal Holocaust II. Filmen moet beginnen in de herfst van 2012 in Peru en Chili, zodat de film waarschijnlijk eind 2013 of in 2014 zal uitgebracht worden.

Green Inferno Trailer

Verhaallijn:
“De film volgt een idealistische student en een groep naieve goed-doeners die gevangen genomen worden door kannibalistische Amerindianen nadat hun vliegtuig is neergestort in de Peruviaanse jungle.”

Het ziet er naar uit dat Eli Roth’s Green Inferno weer een nieuwe Hollywoodfilm zal zijn die de Amerindianen als een onbeschaafd volk voorstellen… Dus gaat het zo controversieel zijn als de Cannibal Holocaust films en Mel Gibson’s Apocalypto?

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons over meer details van de Green Inferno film.
:)