Advertenties

Infinitely Polar Bear Film

Infinitely Polar Bear FilmDe screnarist Maya Forbes die regisseur werd staat gepland om aan het hoofd te staan van Infinitely Polar Bear, een nog te verschijnen echtelijk drama geproduceerd door J.J. Abrams. In de hoofdrollen zullen we Mark Ruffallo en Zoe Saldana vinden als echtgenoten. Er is nog geen officiƫle verschijningsdatum vooropgesteld. Hier volgt een korte samenvatting van Infinitely Polar Bear met dank aan the New York Magazine:

Infinitely Polar Bear Trailer

Verhaallijn:
“Een manisch depresieve huisvader en echtgenoot(Mark Ruffallo) stopt met zijn medicatie en verliest dan zowel zijn geestelijke gezondheid en zijn baan terwijl hij tegelijkertijd probeert zijn huwelijk te redden. Zijn slecht behandelde vrouw (Zoe Saldana), verlaat het echtelijk dak nadat ze terug een baan opneemt. Haar echtgenoot wordt achtergelaten met de zorg voor de kinderen.”

Ik kan niet echt zeggen dat het uitgangspunt van Infinitely Polar Bear me echt heeft opgewonden. Echter sinds de de hoofdrollen vertolkt worden door Mark Ruffallo en Zoe Saldana, twee grote acteurs, denk ik dat het misschien toch wel de moeite waard zal zijn om de film te bekijken. Eigenlijk ben ik ook wel blij om een gemengd paar op het scherm te zien: het laat zien dat Hollywood voeling heeft met de echte wereld.

Wel blijf op de hoogte bij ons voor meer details over de film Infinitely Polar Bear.
:)