Advertenties

Inside Out Film poster

We hebben een nieuwe internationale affiche te pakken van Inside Out, de aanstaande geanimeerde film geschreven en geregisseerd door Pete Docter voor Disney Pixar:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


INSIDE OUT

Ontmoet de stemmen in je hoofd!

Plot:
“Opgroeien kan moeilijk zijn en dat is ook zo voor Riley, die weggevoerd wordt van haar leven in het Midwesten als haar vader een nieuwe baan aanneemt in San Francisco. Net zoals velen van ons wordt Riley geleid door haar emoties-Joy (Amy Poehler), Fear (Bill Hader), Anger (Lewis Black), Disgust (Mindy Kaling) en Sadnessverdriet (Phyllis Smith). De emoties leven in het Hoofdkwartier, het controle center in Riley’s geest, waar ze haar helpen met advies voor het dagelijkse leven.De emoties leven in het Hoofdkwartier, het controle center in Riley’s geest, waar ze haar helpen met advies voor het dagelijkse leven. Als Riley en haar emoties de strijd aanbinden met nieuw leven in San Francisco, ontstaat er onrust in het Hoofdkwartier. Hoewel Joy, Riley’s hoofd en belangrijke emotie, de dingen positief probeert te houden, strijden de emoties over de beste manier om een nieuwe stad, huis en school aan te pakken.”

Het gaat een grappige film worden. Dat gezegd zijnde, als je stemmen hoort in je hoofd, raadpleeg een psychiater zo spoedig mogelijk! En neem vervolgens medicatie zoals voorgeschreven…

Release datum: 19 juni 2015.
:)