Advertenties

Inside Out Trailer

Dankzij Disney Pixar is hier een eerste officiƫle teaser trailer van Inside Out, de aanstaande geanimeerde film geregisseerd door Pete Docter:


INSIDE OUT

Ontmoet de kleine stemmetjes in je hoofd!

Plot:
“Opgroeien kan moeilijk zijn en dat is ook zo voor Riley, die weggevoerd wordt van haar leven in het Midwesten als haar vader een nieuwe baan aanneemt in San Francisco. Net zoals velen van ons wordt Riley geleid door haar emoties-Joy (Amy Poehler), Fear (Bill Hader), Anger (Lewis Black), Disgust (Mindy Kaling) en Sadnessverdriet (Phyllis Smith). De emoties leven in het Hoofdkwartier, het controle center in Riley’s geest, waar ze haar helpen met advies voor het dagelijkse leven. Als Riley en haar emoties de strijd aanbinden met nieuw leven in San Francisco, ontstaat er onrust in het Hoofdkwartier. Hoewel Joy, Riley’s hoofd en belangrijke emotie, de dingen positief probeert te houden, strijden de emoties over de beste manier om een nieuwe stad, huis en school aan te pakken.”

Ik hou niet van de manier waarop ze deze trailer vorm gaven. Wilen ze ons echt herinneren aan hun eerdere films? Ze moeten een gestroomlijnde trailer uitbrengen zonder nutteloze verwijzingen.

De stemmencast bestaat uit Amy Poehler, Phyllis Smith, Lewis Black, Mindy Kaling en Bill Hader.

De releasedatum van Inside Out is ingesteld op 19 juni 2015.
:)