Advertenties

Insidious 2 Film

Insidious 2 Film - Insidious Film SequelIk had geen hoge verwachtingen toen ik de bovennatuurlijke film Insidious ging bekijken. Maar het is een grote verrassing geweest. Regisseur James Wan heeft een heel goeie griezelfilm afgeleverd: het is geen kopie van Paranormal Activity, er wordt zelfs niet geprobeerd om enigzins zoals die andere film te zijn, neen: Insidious is een eigen krachtig genre. Fans branden nu van verlangen voor een vervolgfilm voor Insidious. Wel, ShockTillYouDrop sprak met producent Jason Blum over een mogelijke Insidious 2 film. Spijtig genoeg, volgens hem, zijn er niet echt vaststaande plannen op dit moment:

Insidious 2 Trailer

I wil niet zeggen dat we het niet overwegen. Er is geen plan, geen verschijningsdatum, niets wat dan ook. Ik denk dat James hetzelfde voelt als Oren Peli. Oren was heel sceptisch over het maken van een vervolg op Paranormal Activity totdat Michael Perry een idee naar voorbracht dat aansloeg. Als scenarist Leigh Whannell een verhaal kan verzinnen met een vernieuwende boodschap en je hebt het gevoel dat er iets in zit – in tegenstelling tot “laten we nog een film en wat geld maken” – en hij komt op de proppen met iets waarvan James denkt dat het de moeite waard om te maken is, zouden we het doen. Als Leigh niet op de proppen komt met een verhaal dan doen we het niet.

Producent Jason Blum


Ik denk dat hij erg hard probeert om bescheiden te zijn: de eerse Insidious film bracht meer dan $69 million op wereldwijd op een beperkt budget van juist $1.5 million. Dat is meer dan een vette marge, het is een verdomde idiote marge! Dus denk je dat ze de film Insidious 2 gaan ontwikkelen, het is niet zoals voor vele van die andere franchises. Er is redem om optimistisch te zijn voor een opvolger.

Hier is de trailer van de eerste Insidious film:


Hoe dan ook, heb je enige suggesties voor een verhaallijn voor Insidious 2? Laat onderstaand je gedachten achter.

Meer details over de film Insidious 2 volgen gauw!
:)