Insidious Soundtrack

Hier is de liedjeslijst van de Insidious Soundtrack, de griezelfilm geregisseerd door James Wan en met in de hoofdrol Patrick Wilson:

Insidious Originele Film Soundtrack
Muziek door Joseph Bishara.

1. the Insidious plane
2. Insidious
3. give it time
4. unawakened (mvmt1)
5. unawakened (mvmt2)
6. voices in the static
7. it said it was a visitor
8. hallway twins
9. hooves for feet
10. the Further
11. broken open
12. gas mask vision
13. muted whisperings
14. leave this vessel
15. night terror
16. bring him back
17. into the Further
18. into the lair
19. he’s looking at us
20. they’re coming through
21. slithers into fog
22. the child awake
23. a new world
24. dark boundaries crossed
25. void figure
26. void moment suite
Insidious Liedje - Insidious Muziek - Insidious Soundtrack

De filmsoundtrack van Insidious zal uitgebracht worden op 11 oktober 2011.

Onderstaand kan je naar de liedjes van de Insidious soundtrack luisteren:

Is het geen verraderlijke muziek?