Advertenties

Insurgent Film trailer

Ik vond net deze nieuwe officiƫle film trailer van Insurgent, het aanstaande vervolg op Divergent:


THE DIVERGENT SERIES INSURGENT
Plot:
“Deze nieuwe aflevering in de Divergent reeks verhoogt de inzet voor Tris als ze zoekt naar bondgenoten en antwoorden in de ruĆÆnes van een futuristisch Chicago. Tris (Shailene Woodley) en Four (Theo James) zijn nu vluchtelingen op de vlucht nagejaagd door Jeanine (Kate Winslet), de leider van de macht-hongerige erudiete elite. In een race tegen de tijd moeten ze achterhalen wat Trisā€™ familie opofferde om hun leven te beschermen, en waarom de Erudite leiders alles zullen doen om hen te stoppen. Achtervolgd door keuzes uit haar verleden keuzes maar wanhopig om hen te beschermen waarvan ze houdt, wordt Tris, met Four aan haar zijde, geconfronteerd met de ene onmogelijke uitdaging na de andere als ze de waarheid over het verleden ontdekt en uiteindelijk de toekomst van hun wereld zal ontgrendelen.”

Tris is niet de vijand: zij is de oplossing in godsnaam! Sluit aan bij haar en vecht terug tegen de sclerose die Chicago overnam!

De film is geregisseerd door Robert Schwentke en in de bezetting vinden we Shailene Woodley, Theo James, Octavia Spencer, Jai Courtney, Ray Stevenson, Zoe Kravitz, Miles Teller, Ansel Elgort, Maggie Q, Mekhi Phifer, Daniel Dae Kim, Jonny Weston, Naomi Watts, Suki Waterhouse en Kate Winslet. Het zal openen in theaters op 20 maart 2015.
:)