Advertenties

Interstellar Film

Regisseur Christopher Nolan verfilmt momenteel een nieuwe science-fiction film in Alberta, Canada. De film is getiteld Interstellar. In de hoofdrollen vinden we Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Bill Irwin, John Lithgow, Casey Affleck, Wes Bentley, Mackenzie Foy, Timothee Chalamet, David Oyelowo, Ellen Burstyn en Michael Caine. Hier is de officiƫle verhaallijn samenvatting van Interstellar:

Verhaallijn:
“De film vertelt de avonturen van een groep ontdekkingsreizigers die gebruik maken van een nieuw ontdekte wormgat om de beperkingen van de menselijke ruimtevaart te ontwijken en het overwinnen van de enorme afstanden die betrokken zijn bij het maken van een interstellaire reis.”

Ik heb gehoord dat Kip Thorne, een van ’s werelds meest vooraanstaande experts op het gebied van de astrofysische implicaties van de algemene relativiteitstheorie van Einstein, een consulent is voor de film. Betekent dat het dan gaat om een harde science-fiction film? Nou, omdat Christopher Nolan is betrokken bij het geheel denk ik van niet … ik denk dat het alleen maar gaat om een verdomd onderhoudende film gebaseerd op een geweldig verdraaide wetenschappelijke theorie.

Gezien de indrukwekkende cast, betwijfel ik of Interstellar een space opera gaat zijn, er is meer kans dat het een personage gedreven film zal zijn met ruimtevaart en eventueel tijdreizen voor op de achtergrond (we speculeren hier).

De release datum van Interstellar is voorzien voor 7 november 2014.

Hoe dan ook, blijf op de hoogte met ons op voor meer details over Interstellar.
:)