Advertenties

Into the Woods Film Trailer

Dankzij Walt Disney is hier de eerste officiƫle trailer van Into the Woods, de nog te verschijnen komedie fantasie musical geregisseerd door Rob Marshall en met in de hoofdrollen Meryl Streep, Emily Blunt, James Corden, Anna Kendrick, Chris Pine, Tracey Ullman, Christine Baranski en Johnny Depp:


INTO THE WOODS
Plot:
“een moderne bewerking van een aantal sprookjes van de geliefde gebroeders Grimm, verweven de plots van een paar gekozen verhalen en verkennen de gevolgen van de wensen en verlangens van de personages. Deze humoristische en oprechte musical volgt de klassieke verhalen van Assepoester (Anna Kendrick), Roodkapje (Lilla Crawford), Jack en de Bonenstaak (Daniel Huttlestone) en Rapunzel (MacKenzie Mauzy) ā€” allen samengebracht in een origineel verhaal waarbij een bakker en zijn vrouw (James Corden en Emily Blunt) de wens hebben om een gezin te beginnen en de interactie met de heks (Meryl Streep) die heeft een vloek op plaatst.”

Wat denkt je van deze eerste teaser trailer van Into the Woods? Deel je gedachten hieronder! En oh ja, wat wens jij? Maar vergeet het niet: Wees voorzichtig met wat je wenst!

De film zal in de bioscopen verschijnen op 25 december 2014.
:)