Advertenties

Into The Woods Film

Regisseur Rob Marshall werkt aan de film Into The Woods, een nog te verschijnen musical, fantasie-komedie geproduceerd door Disney. De film is gebaseerd op de Broadway musical met dezelfde naam van James Lapine en Stephen Sondheim. De rollen worden vertolkt door Meryl Streep, Emily Blunt, James Corden, Anna Kendrick, Chris Pine, Johnny Depp en Lilla Crawford. Bekijk het filmlogo even:

Hier is een eerste blik op Meryl Streep als de heks:

(Klik op de foto voor een vergroting.)


Into The Woods – Meryl Streep waagt zich in het woud als de heks die wenst een vloek om te keren zodat haar schoonheid opnieuw zou hersteld worden.

En hier is de officiƫle verhaallijn samenvatting:

Verhaallijn:
“Into the Woods geeft een moderne draai aan de geliefde gebroeders Grimm sprookjes, van een paar sprookjes worden de verschillende verhaallijnen verweven. De gevolgen van de wensen en verlangens van de personages worden verkend. Dit humoristische en oprechte musical verteld de klassieke verhalen van Assepoester, Roodkapje, Jack en de bonenstaak en Rapunzel. Alles wordt verbonden door een origineel verhaal van een bakker en zijn vrouw en hun wens om een gezin te starten en de interactie met de heks die een vloek over hen heeft uitgesproken.”

Over de cast:
– Meryl Streep als de heks
– Emily Blunt als de bakkersvrouw
– James Corden speelt de bakker
– Anna Kendrick speelt Assepoester
– Chris Pine speelt de prins van Assepoester
– Johnny Depp speelt de grote boze wolf
– En Lilla Crawford speelt Roodkapje

Ik kan Meryl Streep bijna niet herkennen met die make-up! Ik wacht met ongeduld om prestaties te zien, ik weet zeker dat ze het er goed van zal afbrengen! Plus er is Johnny Depp, dus de film zal zeker de moeite waard zijn om te bekijken!

De release datum van Into The Woods is voorzien voor 25 december 2014.
:)