Advertenties

Invertigo Film

Invertigo film in een regie van DJ CarusoInvertigo is een nog te verschijnen science-fiction thriller in een regie van D.J. Caruso (die aan het hoofd stond van I Am Number Four en Eagle Eye) voor Sony Pictures. De film is gebaseerd op een script geschreven door Ehren Kruger en Bradley Cramp. Het verhaal gaat over geinverteerde zwaartekracht die onze planeet bedreigt. De release date van Invertigo is voorzien voor 7 maart 2014. Hier is de officiƫle verhaallijn samenvatting:

Invertigo Trailer

Verhaallijn:
“Een lang verloren NASA ruimtesonde stort mysterieus neer in New York City, blijkbaar onder invloed van de ‘donkere energie’ kracht die de uitbreiding van het universum de uitbreiding aandrijft. Maar de wetenschappelijke nieuwsgierigheid wordt al snel een ramp van catastrofale proporties als de eigen zwaartekracht van de Aarde verstoord en uiteindelijk omgekeerd wordt waardoor wolkenkrabbers en bruggen van de grond worden gerukt en de rivieren regenen uit de hemel. Een team onder leiding van een Bureau van Emergency Management toezichthouder wordt gedwongen om een wanhopige missie te ondernemen naar het in verwarring verkerende Manhattan voor het voorkomen van de vernietiging van de hele planeet. ”

Het uitgangspunt van de film, met zijn omgekeerde zwaartekracht, klinkt nogal vergezocht. Maar het concept zal zeker voor geweldig entertainment zorgen, dus laten we niet kibbelen over triviale dingen zoals de wet van de fysica!

Hoe dan ook, meer details over de film Invertigo volgen gauw.
:)