Advertenties

Iron Man 3 Officiƫle Verhaallijnsamenvatting

Iron Man 3 FilmBekijk even de officiƫle verhaallijnsamenvatting van Iron Man 3, de nog te verschijnen superheldfilm in een regie van Shane Black op basis van een scenario dat hij samenschreef met Drew Pearce:

Iron Man 3 Filmtrailer

Verhaallijn:
“Marvel Studios’Iron Man 3 stelt de onbezonnen-maar-briljante industrieel Tony Stark / Iron Man op tegen een vijand wiens bereik geen grenzen kent. Wanneer Stark zijn persoonlijke wereld vernietigd vindt door de handen van zijn vijand gaat hij op een schrijnende zoektocht naar de verantwoordelijken. Deze reis zal bij elke wending zijn moed testen. Met zijn rug tegen de muur wordt het aan Stark overgelaten om te overleven volgens zijn eigen ingevingen. Hij doet beroep op zijn vindingrijkheid en zijn innerlijke instincten om hem te beschermen. Terwijl hij zijn weg terug vecht, ontdekt Stark het antwoord op de vraag die hem in het geheim heeft achtervolgd: maakt de man het pak of maakt het pak de man?”

Acteur Robert Downey Jr. herneemt zijn rol als Tony Stark alias Iron Man. De rolverdeling van Iron Man 3 bevat verder ook Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall, Stephanie Szostak, James Badge Dale, Jon Favreau en Ben Kingsley.

De samenvatting onthult niet de naam van de boef. Van wat ik vernomen heb zou het de Mandarin zijn, vertolkt door Acteur Ben Kingsley.

De release datum van Iron Man 3 is voorzien voor 3 mei 2013.
:)