Advertenties

Iron Man 3 Trailer

De volledige officiƫle film trailer van Iron Man 3 is online vrijgegeven door Marvel en het gaat zeker episch worden, haast je en bekijk de trailer onderstaand:

Iron Man 3 Film


IRON MAN 3
Verhaallijn:
“Marvel Studios ‘Iron Man stelt de onbezonnen-maar-briljant industrieel Tony Stark / Iron Man (Robert Downey Jr) op tegen de Mandarin (Ben Kingsley) een vijand wiens greep geen grenzen kent. Wanneer de persoonlijke wereld van Stark vernield wordt door zijn vijand gaat hij op een aangrijpende zoektocht om de verantwoordelijken te vinden. Elke wending van deze reis stelt zijn moed op proef. Met zijn rug tegen de muur wordt is het aan Stark om te overleven door te vertrouwen op zichzelf. Stark moet een beroep op zijn vindingrijkheid en instincten voor het beschermen van hen die hem het nauwst aan het hart liggen. Tijdens het gevecht ontdekt Stark het antwoord op de vraag die hem in het geheim heeft achtervolgd: maakt de man het pak of maakt het pak de man?”

Nou, deze nieuwe aflevering van de Iron Man franchise is zowel duister en spannend! Ik wed dat je ongeduldig bent om de film te bekijken, is het niet?

Hoe dan ook, er is ook een nieuwe teaserposter voor de film:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

En een reeks officiĆ«le foto’s:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

De rolverdeling van Iron Man 3 bestaat uit Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall, James Badge Dale, Jon Favreau en Ben Kingsley. De film is geregisseerd door Shane Black. The release datum van Iron Man is voorzien voor 3 mei 2013.
:)