Advertenties

Iron Sky 2 The Coming Race Trailer

Neem een kijkje naar de eerste officiƫle trailer van Iron Sky 2 The Coming Race, het aanstaande Science Fiction fantasie filmvervolg geregisseerd door Timo Vuorensola en met in de hoofdrollen Julia Dietze, Udo Kier, Stephanie Paul en Tom Green:


IRON SKY 2 THE COMING RACE

Nazi’s op de maan was gewoon het begin van alles.

De lelijke waarheid over de mensheid staat op het punt om onthuld te worden…

Laat de holle aarde verschijnen!

Plot:
“Twintig jaar na de gebeurtenissen van Iron Sky, is de voormalige nazi-Maanbasisis de laatste schuilplaats van de mensheid geworden. De aarde werd verwoest door een nucleaire oorlog, maar begraven diep onder het puin ligt een macht die het laatste beetje mensheid kan redden – of voor eens en altijd vernietigen. De waarheid achter de schepping van de mensheid zal worden onthuld wanneer een oude vijand onze helden op een avontuur in de holle aarde leidt. Als ze de mensheid willen redden moeten ze vechten tegen de Vril, een oude gedaanteverwisselind reptielenras en hun leger van dinosaurussen.”

Hitler op die tyrannosaurus rex ziet eruit als een kwade baviaan op een gigantische hagedis. Hoe dan ook, dinosaurussen en nazi’s zullen zorgen voor een grappige film!

Hier is een teaser poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De film bevindt zich momenteel in pre-productie en er is nog geen officiƫle releasedatum. Maar zij kijken naar een release in 2016.
:)