Advertenties

Jack Reynor Transformers 4

Regisseur Michael Bay kondigde aan op zijn officiƫle site dat Acteur Jack Reynor, waarvan bovenstaand een foto is voorzien, de cast van Transformers 4 zal vervolledigen in een hoofdrol:

“Ik trok net een geweldige nieuwe acteur aan voor Transformers 4 als co-ster voor Mark Wahlberg. Jack Reynor, hij is een Ierse kerel die naar de Verenigde Staten kwam met enkel 30 Dollar in zijn zakken. Dat is echt gedurfd. Even ernstig nu, wie zou dat doen? Hoe dan ook, ik vond hem in een geweldige kleine Ierse film WHAT RICHARD DID. Deze kerel is authentiek.
Transformers 4, is geen nieuwe versie. Dat woord werd overal op het Internet gezien. De film speelt zich af precies 4 jaar na de oorlog in Chicago. Het verhaal vormt een heel natuurlijke overgang en dat is ook de reden voor een hele nieuwe rolbezetting. Deze Transformers zal anders aanvoelen dan de laatste 3. We gaan op op reis met een nieuwe trilogie.”

Regisseur Michael Bay

Hij ziet er niet zo saai uit als Shia Labeouf! Wel ik denk dat een hoofdpersonage er niet te knap mag uitzien zodat de doorsnee persoon die naar de films gaat, zodat jij en ik, een verwantschap kunnen voelen.

Hoe dan ook, de release datum van Transformers 4 is voorzien voor 27 juni 2014.
:)