Advertenties

Jack The Giant Killer Film

Jack the Giant Killer FilmRegisseur Bryan Singer zal aan het roer staan van een nieuwe verfilming van het populaire sprookje Jack the Giant Killer voor Warner Bros. Voor degenen die het niet weten, Jack the Giant Killer is een Brits sprookje over een dappere jongen uit Cornwall die een een aantal reuzen dood tijdens het bewind van koning Arthur. De Jack The Giant Killer film zal een donkere herhaling zijn van “Jack and the Beanstalk”. Er is nog geen officiĆ«le release datum.

Jack The Giant killer Trailer

Een hemd van Legendary Pictures, waarvan met gelooft dat het is voor Jack the Giant Killer, werd gezien tijdens de laatste strip conventie, de toren ziet er inderdaad kwaadaardig uit:
(Klik op de foto voor een vergroting.)
Verhaallijn:
“Als een prinses is ontvoerd, wordt een langdurige vrede tussen mensen en reuzen bedreigd, en een jonge landbouwer krijgt een kans om een gevaarlijke expeditie leiden naar het reusachtige rijk om haar te redden.”

De jonge acteur Nicholas Hoult kreeg de hoofdrol als Jack. De cast bevat ook Stanley Tucci als een boze koning, Bill Nighy, John Kassir en Ewan McGregor.

Er is een Jack en de bonenstaak film uit 1933 in het publieke domein, bekijk het hieronder:


Jack and the Beanstalk

Hoe dan ook meer details over de film Jack The Giant Killer volgen gauw!
:)