Advertenties

Jack The Giant Killer Trailer

Jack The Giant Killer FilmOnderstaand kan je de eerste officiële filmtrailer bekijken van Jack The Giant Killer, de nog te verschijnen actiefilm in regie van Bryan Singer:

Jack The Giant Killer Trailer


JACK THE GIANT KILLER
Verhaallijn:
“De film vertelt het verhaal van een oude oorlog die weer opflakkert wanneer een jonge boerenknecht onbewust een doorgang opent tussen onze wereld en een angstaanjagend ras van reuzen. Losgelaten op de aarde voor het eerst in eeuwen streven de reuzen ernaar het land terug te winnen dat ze ooit verloren, waardoor de jonge man, Jack, de strijd van zijn leven moet leveren om ze te stoppen. Tijdens het vechten voor een koninkrijk, de mensen, en de liefde van een dappere prinses, komt hij oog in oog te staan ​​met de niet te stuiten krijgers waarvan hij dacht dat ze alleen bestonden in de legende – en hij krijgt ook de kans om zichzelf tot een legende te maken

En hier is de voorsmaakposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


De rolverdeling bestaat uit Nicholas Hoult, Stanley Tucci, Ian McShane, Bill Nighy, Eleanor Tomlinson en Ewan McGregor. De releasedatum van Jack The Giant Killer is voorzien op 15 juni 2012.
:)