Advertenties

Jason Statham Safe Poster

Bekijk even deze nieuwe poster van Safe, de nog te verschijnen actie thriller met in de hoofdrol Jason Statham:

Safe Trailer

SAFE

Zij heeft de code. Hij is de sleutel.

En hier is de filmtrailer van Safe als je hem nog niet bekeken hebt:


SAFE
Verhaallijn:
“In de tweede klasse van het Mixed Martial Arts circuit vinden we Luke Wright (Jason Statham). Hij leeft een verdovend leven van routineslagen en kleingeld … tot de dag dat hij een voorafbepaalde wedstrijd verknoeit. De Russische maffia wil hem als voorbeeld stellen en moord zijn familie uit en verbant hem van zijn leven voor altijd. Luke blijft daardoor berooid achter op de straten van New York. Achtervolgd door schuld en gekweld door de wetenschap dat hij altijd zal worden gevolgd weet hij dat iedereen waarmee hij een relatie ontwikkeld, gedood zal worden.
Maar wanneer hij een bang twaalf-jarig Chinees meisje, Mei (Catherine Chan) ziet, achtervolgd door dezelfde gangsters die zijn zijn vrouw ombrachten, komt Luke impulsief tot actie … en beland hij recht in het hart van een dodelijke oorlog met een hoge inzet. Mei, ontdekt hij, is geen gewoon meisje, maar een verweesd wiskundig wonderkind gedwongen om voor de Triaden te werken als een ‘teller’. Hij ontdekt dat ze in haar geheugen een onschatbare numerieke code bezit waarvoor de Triaden, de Russische maffia en een corrupte factie van de NYPD zullen doden.
Hij realiseert zich dat hij de enige persoon is die Mei kan vertrouwen. Luke gaat op tocht door de brutale onderwereld van de stad voor het redden van het leven van een onschuldig meisje … en misschien zelfs voor zelfverlossing. ”

De film Safe zal vertoond worden in de bioscopen van 27 april 2012.
:)