Advertenties

Jupiter Ascending De science-fiction film met Channing Tatum en Mila Kunis

Neem een kijkje naar deze nieuwe poster van Jupiter Ascending, de komende actie science fiction blockbuster film geschreven en geregisseerd door Andy Wachowski en Lana Wachowski en met in de hoofdrollen Channing Tatum en Mila Kunis:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


JUPITER ASCENDING

PLOT:

Van de makers van The Matrix trilogie.

Plot:
“Jupiter Jones (Mila Kunis) werd geboren onder een nachtelijke hemel, met tekenen die voorspelden dat bestemd was voor grote dingen. Nu opgegroeid, droomt Jupiter van de sterren maar wordt wakker met de koude werkelijkheid van een baan waarbij ze de huien van anderen schoonmaakt en veel pech. Enkel wanneer Caine (Channing Tatum), een genetisch gemanipuleerde ex-militaire jager, arriveert op aarde om haar op te sporen, krijgt ze een glimp van het lot dat haar opwacht — haar genetische handtekening markeert haar als volgende in lijn voor een buitengewone erfenis die het evenwicht van de kosmos kon veranderen.”

En dankzij Warner Bros is hier een nieuwe internationale trailer:

De film doet me een beetje denken aan The Fifth Element van Luc Besson. Ik ben er dol op. Het zal episch worden! Ik kan niet wachten om het hele ding te bekijken!

Release datum: 6 februari 2015.
:)