Advertenties

Jupiter Ascending Film

Channing Tatum en Mila Kunis werden opgemerkt door Just Jared op de set van Jupiter Ascending, een aankomende actie science-fiction film geschreven en geregisseerd door Andy Wachowski en Lana Wachowski:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Jupiter Jones is een ongelukkige Russische immigrant die toiletten reinigt als baan. Ze ontmoet Caine, een interplanetaire krijger gestuurd door de Koningin van het Universum om Jupiter te doden. Caine vertelt Jupiter dat de sterren verwezen naar een buitengewone gebeurtenis op de avond dat ze werd geboren, en dat haar DNA, haar kon markeren als volgende leider van het universum. ”

De plot klinkt als het geschreven kon zijn door de makers van Doctor Who of The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy! Nou, ik ben benieuwd om te zien hoe de hele zaak zal uitdraaien!

De rolverdeling:
– Mila Kunis als Jupiter Jones, een toezichthouder die dezelfde perfecte genetische samenstelling heeft zoals de Koningin van het Universum, en daarom een bedreiging vormt voor haar heerschappij.
– Channing Tatum als Caine, een genetisch gemanipuleerde ex-militairen jager. Caine is een defecte genetische gesplitste, half-albino met zowel wolf en menselijk DNA.
– Sean Bean as Stinger, een “Han Solo-type personage.”
– David Ajala als Ibis, de leider van de cyberjagers die Jupiter en Caine najagen.
– Eddie Redmayne
– Tuppence Middleton
– Terry Gilliam

Trouwens, zal Caine vliegende schoenen hebben in de film? En als je kon kiezen, zou je kiezen voor vliegende schoenen of voor een vliegende skateboard als Marty McFly’s hoverbord?

De release datum van Jupiter Ascending is voorzien voor 25 juli 2014.
:)