Advertenties

Just Before I Go Film Trailer

We hebben de eerste officiƫle trailer te pakken van Just Before I Go, de nopg te verschijnen drama komediein een regie van Courteney Cox en met ind e hoofdrollen Seann Willian Scott, Olivia Thirlby, Garret Dillahunt, Kate Walsh, Rob Riggle, Mackenzie Marsh, Missi Pyle, Connie Stevens, David Arquette, Elisha Cuthbert, Kyle Gallner, Evan Ross en Cleo King:


JUST BEFORE I GO
Plot:
“Ted Morgan (Seann Willian Scott) is loopt al zijn hele leven ter plaatse. Nadat zijn vrouw hem verlaat, beseft Ted dat hij niets meer heeft om voor te leven. Hij verzameld zijn moed voor een laatste daad, Ted besluit naar huis te gaan en de mensen te confronteren die hij verantwoordelijk acht voor het creĆ«ren van de lege schelp van een persoon die hij is geworden. Maar het leven is lastig. Hoe meer vastberaden Ted is om zijn demonen te confronteren, om dingen af te ronden en terug te trekken van zijn familie, wordt Ted meer en meer betrokken bij de chaos van hun leven. Dus, als Ted Morgan besluit om zichzelf te doden, vindt hij een reden om te leven. ”

Wel, ik herken ook Steve Stiffler in Ted Morgan! En jij? Hoe dan ook, het ziet eruit als een grappige film: Reken maar op mij voor de film Just before I go!

De releasedatum van Just before I go is voorzien voor 24 april 2015.
:)