Advertenties

Kick-Ass 2 Film Trailer


Onderstaand kan je genieten van de eerste officiële film trailer van Kick-Ass 2, de nog te verschijnen actie,vervolg film geregisseerd door Jeff Wadlow en met in de hoofdrollen Aaron Taylor-Johnson, Chloe Grace Moretz, Christopher Mintz-Plasse, Jim Carrey en Olga Kurkulina:

Kick-Ass 2 Film


KICK-ASS 2
Verhaallijn:
“De gekostumeerde middelbare school held Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) sluit zich aan bij een groep van normale burgers die zich hebben laten inspireren om de misdaad te bestrijden in kostuum. Ondertussen voorziet de Red Mist (Christopher Mintz-Plasse) in een daad van wraak die invloed zal hebben op iedereen die Kick-Ass kent: hij stelt zijn eigen team van superschurken samen.”

En hier is de gloednieuwe officiële poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Afgaande op de trailer kan men denken dat de opvolger minder opwindend zal zijn dan de eerste film. Maar als Kick-Ass 2 echt trouw is aan het originele stripverhaal waarop de film gebaseerd is, kunnen we hopen op een wild actie feest. Nou laten we wachten op de volgende trailer van Kick-Ass 2 om een ​​beter idee te krijgen van wat te verwachten van de film.

In de bioscopen vanaf 16 augustus 2013.
:)