Advertenties

Kick-Ass 2 Officiële Verhaallijnsamenvatting

Een officiële verhaallijnsamenvatting van Kick-Ass 2 werd vrijgegeven:

Kick-Ass 2 Film Trailer

Verhaallijn:

Kick-Ass, Hit Girl en Red Mist keren terug voor het vervolg op de ongelooflijke wereldwijde hit uit 2010: Kick-Ass 2. Nadat de krankzinnige moed van Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson)inspireert een nieuwe golf van self-made gemaskerde kruisvaarders inspireert, onder leiding van de stoere Colonel Stars and Stripes (Jim Carrey), sluit onze held zich bij hen aan op patrouille. Wanneer deze amateur superhelden worden opgejaagd door Red Mist (Christopher Mintz-Plasse)-herboren als The Mother F% & * ^ r – kan enkel de meshanterende Hit Girl (Chloë Grace Moretz) de ondergang vermijden.

Toen we de laatste keer de junior moordenaar Hit Girl en de jonge vigilante Kick-Ass zagen, probeerden ze als tieners Mindy en Dave een normaal leven te leiden. Met het afstuderen in het vizier en onzeker wat te doen, besluit Dave om ’s werelds eerste superheldenteam op te starten met Mindy. Helaas, nadat Mindy werd opgepakt tijdens een tochtje als Hit Girl wordt ze gedwongen om alles op te geven en moet ze zelf doorheen de angstaanjagende wereld van de gemene middelbare schoolmeisjes navigeren. Met niemand om zich naar te wenden bundelt Dave de krachten met Justice Forever, gerund door een wedergeboren ex-gangster genaamd Colonel Stars and Stripes.

Net als ze beginnen om een ​​echt verschil te maken op straat verzameld ’s werelds eerste superschurk, Mother F% & * ^ r, zijn eigen slechte bende en zet een plan in beweging om Kick-Ass en Hit Girl te laten boeten voor wat zij zijn vader aandeden. Er is echter één probleem met zijn plan: Als je rotzooit met één lid van Justice Forever doe je dat ook met hen allen.

Ik durf erom wedden dat de Kick-Ass 2 film een echt actiefeest gaat worden! Ik wacht met ongeduld op de film!
:)