Advertenties

Killing Season Film

Killing Season is een nog te verschijnen actie-thriller geregisseerd door Mark Steven Johnson (die aan het hoofd stond van de eerste Ghost Rider film), gebaseerd op een script van Evan Dauherty. Het verhaal draait om twee veteranen van de Bosnische Oorlog, een Amerikaan gespeeld door Robert De Niro, een Servier gespeeld door John Travolta, die de strijd aangaan ergens in de verre wildernis van de Appalachen. Naast De Niro en Travolta bestaat de cast verder ook uit Milo Ventimiglia en Elizabeth Olin. De film is momenteel in post-productie en moet ergens gereleased worden in 2013.

Killing Season Trailer

Onderstaand vindt je twee meer officiële posters van the Killing Season film:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“De film speelt zich af in de Smoky Mountains, waar een Amerikaanse militaire veteraan (Robert De Niro) zich heeft zich teruggetrokken in een afgelegen hut in het bos. Wanneer een zeldzame bezoeker, een Europese toerist (John Travolta), op het toneel verschijnt, sluiten de twee mannen een onwaarschijnlijke vriendschap. Maar in feite is de bezoeker is een voormalige Servische soldaat die uit is op wraak. Wat volgt is een spannende, actievolle strijd in één van de meest grimmige Amerikaanse landschappen waarbij het oude gezegde bewezen wordt:.. de zuiverste vorm van oorlog is man tegen man. ‘

Door de verhaalsamenvatting klinkt het wel alsof het gaat om een ​​hoge testosteronfilm met een mannelijke strijd tot de dood. Wel, meld mij aan voor Killing Season: een film met zowel Robert De Niro en John Travolta kan alleen maar geweldig zijn!

Meer informatie over de Killing Season film binnenkort!
:)