Advertenties

Killing Them Softly Internationale Trailer

Killing Them Softly FilmWeer een nieuwe trailer van Killing Them Softly, de nog te verschijnen misdaadthriller met in de hoofdrol Brad Pitt (Angelina Jolie’s echtgenoot):

Killing Them Softly Film in een regie van Andrew Dominik.

Verhaallijn:
“Nadat kruimeldieven een overval hebben gepleegd tijdens een pokerspel roept de maffie haar beste handhaver op, Jackie Cogan, om de dingen weer goed te maken. Onder het oog van een mysterieuze chauffeur moet Jackie hen opsporen en straffen die verantwoordelijk zijn voor de overval. Zijn opdracht wordt bemoeilijkt door de mensen die hij tegenkomt onderweg. Hij huurt Mickey in, een oude vriend om ervoor te zorgen dat het doel bereikt wordt, maar hij is een incompetente, dronken huurmoordenaar. Verder is de maffia die hem aangeworven heeft een bende stuntelende lokale gangsters die helemaal de voeling verloren hebben met de straten die ze beweren te besturen. ”

Heb je ooit gehoord dat gangster eigenlijk mensen zijn die niet slim genoeg zijn om geld op een eerlijke manier te verdienen? I denk dat het wel een beetje waarheid bevat!

De film is een bewerking van de George V. Higgins’ roman. In de bioscopen vanaf 30 november 2012.
:)
1