Advertenties

Knight of Cups Film

Directeur Terrence Malick (de man van The Tree of Life) werkt momenteel aan Knight of Cups, een nog te verschijnen drama gebaseerd op een script dat hij zelf schreef. De hoofdrollen in de film worden vertolkt door: Christian Bale, Natalie Portman, Cate Blanchett en Isabel Lucas. Het verhaal draait om een man die op zoek is naar liefde en waarheid. De film zou in de bioscoop uitgebracht worden ergens in 2013.

Knight of Cups Film

Christian Bale en Natalie Portman werden gesignaleerd op de set van Knight of Cups:

(Klik op een foto voor een vergroting.)


Er is nog geen officiƫle verhaallijn dus we kunnen alleen maar veronderstellingen maken. Verwijst de filmtitel naar een Tarot kaart? In de Tarotwereld van voorspelling heeft de Kelkenridder twee betekenissen:

– voorwaarts vertegenwoordigt hij veranderingen en nieuwe sensaties, met name van een romantische aard. Het staat voor een persoon die vriendelijk, intelligent en vol grote principes is. Deze persoon is echter ook een dromer die gemakkelijk kan worden overgehaald of ontmoedigd.
– Omgekeerd, staat de kaart staat voor onbetrouwbaarheid en roekeloosheid. Het geeft fraude aan, valse beloftes en bedrog. Het is een persoon die moeite heeft met het onderscheiden waar en wanneer de waarheid eindigt en leugens beginnen.

Hoe dan ook, blijf via ons op de hoogte voor meer details over de film Knight of Cups.
:)