Advertenties

Knights of the Round Table King Arthur Film

Regisseur Guy Ritchie deelde deze foto vanop de set van Knights of the Round Table King Arthur, de aanstaande avonturen fantasie film die hij maakt voor Warner Bros:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Plot:
“Het gedurfde nieuwe verhaal introduceert een straatbewuste jonge Arthur die door de steegjes van Londinium loopt met zijn bende, zich niet bewust van het leven waarvoor hij geboren was totdat hij zwaard Excalibur in handen heeft – en daarmee zijn toekomst. Meteen uitgedaagd door de kracht van Excalibur, wordt Arthur gedwongen om een aantal harde keuzes te maken. Samen met het vervoegen van het verzet en een mysterieuze jonge vrouw genaamd Guinevere, moet hij leren om het zwaard te beheersen, zijn demonen te confronteren en de mensen te verenigen voor het verslaan van de tiran Vortigern, die zijn kroon stal en zijn ouders ombracht, en koning te worden.”

Je kan acteur Charlie Hunnam herkennen als Arthur en regisseur Guy Ritchie.

Ik zou wel willen dat Charlie Hunnam zou focussen op het gidsen van zijn Jaeger (yep ik verwijs naar zijn gigantische robot van Pacific Rim) in plaats van rond te spelen met een klein zwaard (dat is voor jou, Excalibur!). Maar goed, aangezien Guy Ritchie hierbij betrokken is, denk ik wel dat het een onderhoudende film zal worden.

De releasedatum van Knights of the Round Table King Arthur is ingesteld op 22 juli 2016.
:)