Advertenties

Kung Fu Panda 3 Dreamworks

Jeffrey Katzenberg die animatie chef is bij Dreamworks zij voorheen dat er een groot aantal Kung Fu Panda films in het vooruitzicht staan door de animatie studio:

“Kung Fu Panda heeft eigenlijk 6 hoofdstukken en we hebben dat verspreid over de jaren”

DreamWorks Animatie chef Jeffrey Katzenberg

Dus is het geen verrassing dat het einde van Kung Fu Panda 2 een open einde had voor een mogelijk vervolg: op het einde van Kung Fu Panda 2, na het nieuws van Po’s zegen ove de gekke Lord Shen verspreid is in China zien we dat Po’s echte vader en een paar andere panda’s eigenlijk de aanval op hun dorp overleefd hebben en reeds voor een aantal jaren schuilden op een afgelegen plaats. We zullen ook zien dat de echte vader van Po heel opgewonden is om te vernemen dat zijn zoon nog altijd in leven is en dat hij een held geworden is.

Kung Fu Panda 3 FilmDat is waarom Kung Fu Panda 3 een familie reunie zal hebben (dat is mijn eigen veronderstelling): Po en de Strijdende Vijf zullen op een nieuwe tocht gaan om zijn echte vader te bezoeken of om zijn vaders dorp te beschermen tegen een nieuwe bedreiging. Maar misschien heb jij een betere suggestie voor de verhaallijn van Kung Fu Panda 3? Wel deel die met ons, indien je gelukk hebt zal het idee opgepikt worden door Dreamworks wanneer ze langs komen.

Hoe dan ook blijf op de hoogte voor meer informatie over Kung Fu panda 3 zogauw er meer details naar boven komen.
:)